Murerarbejde i Århus og omegn 

- Ring nu på telefon 71 71 05 05 eller 71 71 06 06

Vandskuring og facademaling af i Egå..

En vandskuring er ikke bare en vandskuring! Materialevalget er meget vigtigt ikke at gå på kompromis med. 

Vi har alle set og hørt de historier om uendelig vedligeholdelse af afskallende vandskurede facader..

Hos MURERHUSET gør vi meget ud af at finde de rigtige vandskuringsmørtler til netop dit hus. Har man eks. tilbagelagte fuger i murværket, kræves der en mørtel som kan klare en specifik lagtykkelse, således svindrevner undgås! Så eksempelvis regn ikke er medvirkende til nedbrydning af vandskuringen. Ligesom eks. glatte mursten kræver en vandskuring med hæftemørtel såsom Weber280, LIP 350 etc. 

MURERHUSET tilbyder alle vores kunder i Århus og omegn et uforpligtende tilbud på alt murerarbejde, herunder også vandskuring, filtsning, pudsarbejde.

 

MURERHUSET leverandør af helt nye eller renoverede badeværelser i Århus.

Billedet er taget i et af de badeværelser MURERHUSET leverede i kontorejendom i Århus. MURERHUSET har stor erfaring i renovering af gamle badeværelser samt levering af helt nye badeværelser. Desuden har vi konto hos samtlige leverandører af fliser og klinker og kan derfor også leverer lige den klinke eller flise i kunne tænke jer, i jeres nye badeværelse!

Kontakt MURERHUSET allerede i dag, for et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse! Vi leverer Murerarbejde i hele Århus samt omegn!

Et firma vi gerne anbefaler andre, effektiv og flot stykke arbejde der er blevet udført.

Ved fælles gennemgang var der lidt småting som herefter blev lavet uden tøven.

Et firma der overholder sine aftaler, fagfolk der arbejder effektivt og møder punktlig og ingen mobiltelefoni under arbejdet Blev endda tilbudt en vinduespudsning, da vinduerne var blevet snavsede efter afskylning af væggene.

Condrup – Malling

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker at indhente et gratis tilbud, er du velkommen til at kontakte os i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADRESSE

MURERHUSET

​​Strandbakkevej 1A

8250 Egå

Klik her for rutevejledning

Elkærvej 2B

8230 Åbyhøj

KONTAKT OS

​Telefon: 71710505 / 71710606

E-mail: info@murerhuset.dk

FIND OS